BMW 3-serie Touring

2.0
  • 140 PK
  • BUSINESS
  • CLIMATE CONTOLE
  • PDC
  • KEURIGE AUTO
Bouwjaar 2009
Kilometerstand 134.999 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
GP-031-D
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2009
KleurCallistograu Metallic (grijs metallic)
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)4520 X 1820 X 1420
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Een auto als de BMW 3-Serie biedt een dynamiek en comfort die typerend zijn voor de producten van de Duitse autofabrikanten. Dit dealeronderhouden exemplaar is van het bouwjaar 2009, de teller staat op 134940 kilometer. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een viercilinder dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming. Natuurlijk behoren aluminium dakrailing, getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Tijdens de rit bedient u het audiosysteem met de knoppen op het stuur. Met de climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Ook lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes horen tot de voorzieningen op deze auto.

Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.


Bedrijfsinformatie

Afleverkosten a € 895,- Omvat uitgebreide inspectie volgens Fabrieksnormen, Carrosserie-/Lakcontrole, Onderhoudsbeurt volgens schema, evt. Nieuwe APK, Professionele Interieur- en Exterieurreiniging, Nationale AutoPas Prijs en productwijzigingen voorbehouden. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Opties
Achterbank neerklapbaar
Achterbank neerklapbaar (gelijke delen)
Afdekscherm bagageruimte
Airbags voor
Airconditioning
Anti blokkeer systeem
Audiobediening op het stuur
Automatisch dimmende binnenspiegel
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Boordcomputer
Buitenspiegels in carrosseriekleur
Buitentemperatuurmeter
Garanties
100% onderhouden