Google plus0318-571237info@wagtho.nl8,8

Over ons

Autobedrijf Wagtho is een universeel autobedrijf, en is gevestigd op de Hoofdweg 167 te Ederveen. Wij hebben ons, door ruim 38 jaar ervaring, ontwikkeld tot een vakkundig mobiliteitsspecialist. Ons team is niet alleen expert op het gebied van autoverkoop, leaseonderhoud en advisering… wij verzorgen ook alle soorten reparaties en uiteenlopende vormen van onderhoud van alle automerken.
In onze ruime showroom kunt u uiteraard terecht voor een mooie occasion. Ook kunt u bij ons terecht voor nieuwe auto´s. Tevens zijn wij altijd bezig met zoekopdrachten voor onze klanten, met een hoog tevredenheidresultaat.
Bij Autobedrijf Wagtho staan uw wensen centraal. Wij geloven namelijk dat onze klanten onze ambassadeurs zijn. Daarom is alles bespreekbaar en investeren wij in langdurige relaties met onze klanten. Door een sterke combinatie van goed geschoold personeel op geavanceerde apparatuur zorgen wij ervoor dat uw auto in topconditie blijft. Zodat u met een tevreden gevoel wegrijdt bij Autobedrijf Wagtho.

bedrijfspand

Bosch Car Service
Autobedrijf Wagtho is aangesloten bij Bosch Car Service. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke formule. Voor APK-keuringen, regulier onderhoud, leaseonderhoud én seizoenscontroles, bijvoorbeeld vlak voor u op vakantie gaat. Bosch Car Service is compleet, goed en verrassend betaalbaar.

Natuurlijk krijgt u ook bij ons, als Bosch Car Service autobedrijf (regio Ederveen), goede prijsafspraken, heldere adviezen en bent u verzekerd van vakkundige reparatie en onderhoud. Daarnaast volgt ons team van experts regelmatig Bosch Car Service trainingen en cursussen, zodat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van uw auto.

contact-met-wagtho

Onderhoud leaseauto’s
Wij werken ook voor de gerenommeerde leasemaatschappijen, zoals: Athlon, Leaseplan, Arval en Business lease. Maar ook het onderhoud voor minder bekende leasemaatschappijen is bij ons mogelijk.

kinderhoek

Wij zijn een vertrouwd adres voor:

  • Reparatie en onderhoud van uw particuliere, zakelijke en leaseauto
  • Autofinanciering en lease
  • APK en roetmeting
  • Diagnose- en testapparatuur Bosch
  • Reparatie/vervanging ruit
  • Schadetaxatie (voor alle verzekeringsmaatschappijen) en reparatie
  • Airco-onderhoud
  • Eventueel vervangend vervoer
  • Verkoop nieuwe en gebruikte auto’s

werkplaats

Plan direct zelf uw afspraak bij Autobedrijf Wagtho!

Bel ons op 0318-571237 of maak een afspraak via de onderstaande button:
Maak uw afspraak