Toyota Yaris

1.0 VVT-i 69 PK
  • SPORT
  • ClLIMATRONIC
  • NAVI
  • CAMERA
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 32.979 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
SV-913-G
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)395 X 169 X 151
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Innovatief design, doordachte techniek en een hoog kwaliteitsniveau zijn typische kenmerken van de Japanse automerken. Dat is te merken aan deze Toyota Yaris, een auto uit 2018 die 17003 kilometer heeft gelopen. Met deze Toyota is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. In deze Toyota profiteert u onder andere ook van: zonwerend groen getint glas, stoffen bekleding, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels verwarmd en in carroseriekleur en in delen neerklapbare achterbank.

Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Bluetooth met audiostreaming maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. Geniet eindeloos van uw eigen muziekvoorraad met de aanwezige usb-aansluiting. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij climate control is het binnen altijd behaaglijk. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de parkeerhulp met achteruitrijcamera. Extra opties op deze auto zijn: lederen versnellingspook, in hoogte en diepte verstelbaar stuur, multi-informatie display, 2 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bekerhouder en signaal bij niet-gedoofde lichten.

Aan boord van deze Toyota houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.

Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.


Bedrijfsinformatie

Afleverkosten a € 895,- Omvat uitgebreide inspectie volgens Fabrieksnormen, Carrosserie-/Lakcontrole, Onderhoudsbeurt volgens schema, evt. Nieuwe APK, Professionele Interieur- en Exterieurreiniging, Nationale AutoPas Prijs en productwijzigingen voorbehouden. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Opties
6 speakers
12V aansluiting voor
14'' stalen velgen met wieldoppen
ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling)
Achterbank, 60/40 neerklapbaar
Airbag(s) passagierszijde uitschakelbaar
Airbag, bestuurders- en passagierszijde
Airbags, side vóór
Airconditioning, handbediend
BA (Brake Assist)
Bandenreparatieset
Bandenspanningcontrolesysteem
Garanties
100% onderhouden
Nap