Toyota Yaris

1.0 VVT-i
  • 69PK
  • 5-DEURS
  • SPORT
  • CLIMA
  • NAVI
  • . CAMERA
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 41.903 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
SV-914-G
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)395 X 169 X 151
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

De Japanse automerken hebben in de loop van de jaren verschillende keren nieuwe maatstaven gezet als het gaat om kwaliteit en functionaliteit. Dat merkt u ook aan deze Toyota Yaris uit 2018, met zijn kilometerstand van 41903. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. Bij de rijke uitrusting horen ook zonwerend groen getint glas, stoffen bekleding, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels verwarmd en in carrosseriekleur, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met bluetooth met audiostreaming heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. Uw eigen muziek afspelen via de autoradio gaat heel gemakkelijk met de usb-aansluiting. In een auto als deze kunt u niet zonder climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Geen nekkramp of spiegelwerk meer bij het achteruitrijden: de parkeerhulp met achteruitrijcamera kijkt en ziet alles! En deze auto heeft ook lederen versnellingspook, in hoogte en diepte verstelbaar stuur, multi-informatie display, 2 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bekerhouder en signaal bij niet-gedoofde lichten als standaard uitrusting.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.


Bedrijfsinformatie

Afleverkosten a € 895,- Omvat uitgebreide inspectie volgens Fabrieksnormen, Carrosserie-/Lakcontrole, Onderhoudsbeurt volgens schema, evt. Nieuwe APK, Professionele Interieur- en Exterieurreiniging, Nationale AutoPas Prijs en productwijzigingen voorbehouden. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Opties
6 speakers
12V aansluiting voor
ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling)
Achterbank, 60/40 neerklapbaar
Airbag(s) passagierszijde uitschakelbaar
Airbag, bestuurders- en passagierszijde
Airbags, side vóór
Airconditioning, handbediend
BA (Brake Assist)
Bandenreparatieset
Bandenspanningcontrolesysteem
Bekerhouders voor (2x) en achter (1x)
Garanties
100% onderhouden
Nap