Volkswagen Polo

1.0 TSI Comfortline
    Bouwjaar 2019
    Kilometerstand 27.687 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    H-569-GZ
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2019
    KleurZwart metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)405 X 175 X 145
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Vroeger kocht je een Volkswagen om z'n betrouwbaarheid, levensduur en hoogstaande techniek. En nu? Nu ook. Volkswagen, das Auto. Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Zoals deze Polo, bijvoorbeeld. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde zevenversnellingsbak. In deze Volkswagen profiteert u onder andere ook van: LED-dagrijverlichting, in hoogte verstelbare passagiersstoel, in delen neerklapbare achterbank, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter.

    Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Het audiosysteem bedient u veilig met knoppen op het stuur. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. De Volkswagen is standaard voorzien van: lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook.

    Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het forward collision warning-systeem is constant alert en detecteert via sensor de afstand tot voorliggers. Wordt die te klein, dan volgt een automatische waarschuwing. Accident avoidance system is een actief hulpmiddel om aanrijdingen te voorkomen. De auto is ook uitgerust met brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

    Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?


    Bedrijfsinformatie

    Bovag 12 maanden garantie (€ 895):

    Afleverkosten a € 895,- Omvat uitgebreide inspectie volgens Fabrieksnormen, Carrosserie-/Lakcontrole, Onderhoudsbeurt volgens schema, evt. Nieuwe apk, Professionele Interieur- en Exterieurreiniging, Nationale AutoPas Prijs en productwijzigingen voorbehouden. Vraagt u naar de mogelijkheden.

    Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Armsteun voor
    Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
    Garanties
    100% onderhouden